Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rk - gebed
Aanbidden
De sjofar. de sjofar, achtergrond informatie over muziek en muziek instrumenten in de bijbel
http://www.euroverzamelaar.eu/DeSjofar
Athletesinaction
Athletes in action
http://www.athletesinaction.nl
Bezinning
Bezinning
http://www.bezinning.ontheweb.nl
Bidden voor school
Bidden voor school
http://www.ibbnl.org/bidden.htm
Biddenvoorveendam
Bidden voor veendam. bidden voor veendam informeert over wat er gebeurt rond het gebed en christelijke activiteiten in de groninger parkstad veendam.
http://www.biddenvoorveendam.nl
CBMC Nederland
Cbmc - home. cbmc | home
http://www.cbmc.nl/index.php
Deverkenningston
De verkenningston -
http://www.deverkenningston.nl
Ea
Ea
http://www.ea.nl
Gebed
Uitleg over het gebed
http://www.gebed.nl
Gereformeerdappel
Gereformeerd appèl
http://www.gereformeerdappel.nl
Hartvoorzutphen
Welkom op de site van hart voor zutphen
http://www.hartvoorzutphen.nl
Hcfnederland
Hcfnederland
http://www.hcfnederland.nl
Jeshua
- welkom bij jeshua.nl. jeshua.nl ... to the point! jeshua.nl is een mooie website boordevol heldere informatie over gods plan met jouw leven, de geweldige boodschap van jezus christus en boeiende, spraakmakende onderwerpen die belicht worden vanuit een christelijke visie. je krijgt antwoorden op de meest fundamentele levensvragen die je jezelf nauwelijks durft te stellen. de realiteit die je vindt op www.jeshua.nl kan je voor eens en altijd veranderen. durf jij het aan om de waarheid onder ogen te zien�..?
http://www.jeshua.nl
Joelnews
Www.joelnews.nl. the international prayer and revival bulletin
http://www.joelnews.nl
Jorisdemuis
Joris de muis
http://www.jorisdemuis.nl
Kcv Net
Kcv Net
http://www.kcv-net.nl
Kerkzoeker
Kerkzoeker. altijd al willen weten hoe het zit met de kerk, of ben je op zoek naar een kerk die bij u of jou past? of wil je gewoon informatie over die kerk bij u of jou op de hoek van de straat?
http://www.kerkzoeker.nl
Kroonbede
Kroonbede
http://www.kroonbede.nl
Rkkerk
Spiritualiteit en katholieke kerk many links about spirituality and prayer in the catholic church. meditations, centering prayer, sunday reading's and reflections, lectures dominicales et le commentaire de l'évangile de ce dimanche; the presence of christ in the eucharist
http://www.rkkerk.net/spiritua.htm
Soulsurvivor
Soul survivor - equipping young people to make a change. jongerenbeweging soul survivor. een organisatie die jongeren aanmoedigt met en voor god te leven. worship, teaching & ministry zijn belangrijke waarden van soul survivor. soul survivor initieert o.a. de netwerken soul worship, soul action & soul.net en houdt een jaarlijks festival.
http://www.soulsurvivor.nl/
Stadsgebed
Stadsregiogebed. stads-/regiogebed nederland bestaat om gemeenten en gelovigen visie te geven voor gebed voor de eigen woonplaats / stad / maatschappij en daarin te trainen
http://www.stadsgebed.nl
Voorbede
Voorbede
http://www.voorbede.nl
Wikipedia
Gebed - wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebed
Gerelateerd
 • Lichtjesavond op rk-begraafplaats Zutphen
  ZUTPHEN - Op de rk-begraafplaats aan de Warnsveldseweg in Zutphen worden overledenen door middel van vele tuinfakkels, met Allerzielen (zondag 2 november) nog eens extra in het licht gezet.
 • De RK Norbertusparochie houdt een enquête
  De RK Norbertusparochie houdt een enquête | parkstadveendam.nl
 • Oecumenische viering in RK Sint Helenakerk
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Proef Noordwijk organiseert Culinair Evenement in Noordwij..
  Na een aantal jaren afwezigheid op de evenementenkalender kan Noordwijk zich in 2015 zich weer verheugen op een ?Culinair Evenement?, dat als ?Proef Noordwijk!? zal
 • Open dag RK H.Joannes de Doper: 'Eindelijk hoef ik niet me..
  Wat heeft iemand die niets met de kerk heeft en niet gelooft aan de Joannes de Doper, de Katholieke kerk aan de Kruisweg? Op de open dag van zondag werd duidelij
 • Laatste dienst in RK kerk Klarenbeek
  Martien Kobussen KLARENBEEK – Zondag 13 juli wordt een zwarte bladzijde in de lange geschiedenis van de Rooms katholiek Kerk 'Onze Lieve Vrouwe Ten Hemelopening' in Klarenbeek. De sluiting van de kerk is morgen een feit. Nadien kan het gebouw (als het nog niet is verkocht) alleen nog gebruikt worden voor bijzondere diensten. De laatste dienst krijgt morgenochtend een sober karakter.
 • Aswoensdag in de lift
  De kerken mogen dan gestaag leegstromen, maar vandaag, op Aswoensdag, krijgen de pastores het toch weer druk. En zij niet alleen, ook dominees zullen een askruisje op het voorhoofd tekenen.
 • Hulst, Kloosterzande, Clinge en Koewacht houden rooms-kath..
  In Oost-Zeeuws-Vlaanderen blijven vier rooms-katholieke kerken open: de basiliek in Hulst (als enige volwaardige parochiekerk) en de kerken in Kloosterzand
 • Kerk voor Benedeneind
  BENEDEN-LEEUWEN - Beschreven staat, dat bij het toedienen van het R.K. sacrament van het H. Vormsel in de R.K. kerk van Boven-Leeuwen in 1895 bisschop Van de Ven de pastoor erop had gewezen, dat hij aan een nieuwe kerk moest gaan denken in Beneden-Leeuwen.